Κρητικός Ντάκος

ΥΛΙΚΑ

  • 4 παξιμάδια κριθαρένια
  • 4 ώριμες τομάτες
  • 1/4 κιλ. μυζήθρα
  • αλάτι
  • εξτρά παρθένο ελαιόλαδο ΑΒΕΑ
  • ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ραντίζουμε τα παξιμάδια με νερό και τους ρίχνουμε πάνω σε κάθε ένα από μια κουταλιά της σούπας εξτρά παρθένο ελαιόλαδο ΑΒΕΑ. Τρίβουμε από πάνω τη φρέσκια τομάτα και στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι, τη ρίγανη και τη φρέσκια μυζήθρα.

Σφακιανές πίτες
Καλιτσούνια τηγανιού